cim telefon

bannerkep

vasárnap, 11 november 2018 05:27

November közepén

November 11 van ma. Nagyon sokszor, nagyon sok helyen elhangzott, hogy ideje a téli gumikat az autókra felrakatni. Igaz napközben bőven 7 fok fölött van, de a hajnali ködös reggelek már tudnak meglepetést okozni, akárcsak a mai nap kezdése. Szerencsére személyi sérülés nem történt ez esetben.
ttzz
szombat, 20 október 2018 13:13

Prima Primissima

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves Támogatónknak azt a rengeteg segítséget amit eddig kaptunk és töretlen megerősítéseteket abban, hogy amit teszünk hasznos. Szavazataitokkal elnyertük Prima Primissima közönségdíját, még egyszer köszönjük Nektek!

iiii

hétfő, 15 október 2018 09:26

A szavazatukat kérjük!

Tisztelt követőink, támogatóink!


Köszönetet szeretnénk mondani a megyei Prima-díj jelölésért. Számunkra már ez is nagy elismerés, hogy érdemesnek tartották szervezetünket a "megye legjobbjai " között megmérettetni. Kérjük akik munkánkat elismerik, egy szavazattal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail ra adják le voksukat a "KÖTÉL" Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület-re. A szavazatokat október 17-én (szerda) éjfélig lehet leadni.Bizalmukat és támogatásukat előre is köszönjük.

oiplk

 

hétfő, 15 október 2018 07:45

Somogy Mentőcsoport újra minősítés

A hétvégén a Somogy és a Baranya Mentőcsoport újra minősítésére került sor Kaposváron. A több helyszínen zajló megmérettetés péntek délben kezdődött és vasárnapig folyamatosan hajtottuk végre a feladatokat. A vizsga keretén belül árvízi védekezési, műszaki mentési, vízből mentési, alpin, búvár, romkutatási és logsztikai feladatokat kaptunk, melyet eredményesen megoldottunk. A sikeres minősítés eredményeként újabb 5 évre szolgálhatjuk a somogyi polgárok biztonságát a Somogy Mentőcsoport keretén belül.

lkop

szombat, 06 október 2018 10:05

Délutáni tűzjelzés

A délutáni órákban érkezett tűzjelzés a kórház épületéből. A létesítménynek megfelelő fokozatban nagy erők kezdték meg a vonulást a helyszínre. A felderítés során tüzet nem találtak, így az eset jellege téves. A fokozatból adódóan a "KÖTÉL" is vonult a helyszínre.

korhaz

hétfő, 24 szeptember 2018 08:01

Műszaki mentés

Műszaki mentést hajtottunk végre sikerrel a mai napon.

ertf

vasárnap, 02 szeptember 2018 08:47

Eredényes keresés

Vasárnap az esti órákban jött felkérés egy erdőben eltévedt férfi felkutatására. A helyszínre vonulás közben egy árokba csúszott személygépkocsi műszaki mentését is elvégeztük. Két óra keresést követően a Rendőrség dolgozói, Csökölyi Szent Flórián ÖTE, Csökölyi Polgárőrök és a "KÖTÉL" összefogása meghozta az eredményt, az egyik terepjárós egység sértetlenül találta meg.

lc2

vasárnap, 29 július 2018 08:45

Ismét rajtnál

Tagtársunk ismét rajthoz állt és sikeresen teljesítette a versenyt. Gratulálunk neki és minden versenyzőnek.

" TFA-Hungary Bük meghívásos nemzetközi két napos tűzoltó verseny. Sajnos második nap sokat hibáztam , emiatt kicsúsztam az abszolút első 10 versenyző közül, az előttem végzettek mind külföldi válogatott versenyzők, köztük többen többszörös európa-bajnokok. Magyarok között sikerült önkéntes tűzoltóként az abszolút legjobb eredményt elérni, ezzel a Magyarország legerősebb tűzoltója cím is hozzám került volna, ha az eddigi évekhez hasonlóan ki lett volna hírdetve, a versenyen továbbá a legjobb önkéntesnek járó díjat érdemeltem ki. Köszönöm a támogatást barátaimnak és támogatóimnak KÖTÉL Speciális Mentőszolgálat, Fitnessaréna Vörössport, HESZTIA Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft. Továbbá gratulálok minden versenyzőnek. ifj.Bodó László"

lc1

péntek, 17 augusztus 2018 10:17

Éjszakai mentés

Éjfél után kevéssel mélyből mentéshez kérték segítségünket. Egy középkorú férfit eddig tisztázatlan körülmények miatt egy 6 méter magas híd alól kellett fölhozni. Az OMSZ dolgozói a helyszíni ellátást követően a Kaposi Mór kórházba szállították.

ald2

szerda, 15 augusztus 2018 10:14

Kamion baleset

Ma hajnalban történt kamion balesetnél egységeink is részt vettek a műszaki mentésben.

Az esetről bővebb információ:

Link

ald1

1. oldal / 23

kotelkep transparent

Elérhetőségeink

„KÖTÉL” Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület

7400 Kaposvár, Pécsi út 11/E

E-mail: rescue@kotelmento.hu

Tel.: +36306564340

Tel.: +36704597709

Kérjük támogatását!

Kérjük, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését! 

Adószámunk:18768398-1-14

Bankszámlaszámunk:
11992402-06505572-00000000