×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 42
Print this page
szombat, 09 november 2013 16:35

Befejezetlen küldetés

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Pénteken 13 órakor a hősi halált halt bajtársunknak tisztelegve indultunk három fővel Hollandiába a Tilburgi tűzoltóságra, mivel ismét támogatni szerették volna védőfelszerelésekkel a rászoruló egyesületeket.
Éjjel 2 órára a helyszínre érve az egyirányú út jobb oldalán szabályosan kijelölt parkolóba leálltunk, és úgy döntöttünk, hogy az autóban pihenünk reggelig, hiszen 8-ra volt megbeszélve az átadás- átvétel. Röviddel később nagy sebességgel egy tudatmódosító szer hatása alatt álló fiatalok elvesztették uralmukat a jármű felett és hátulról az egyesület autójában landoltak (miután a járművezető elmenekült, de a csendőrök visszahozták).
Az ütközés erejéből adódóan a kisbusz kb 6-7 métert előreröpült, Én a tehetetlenségi faktorból adódóan a hátsó jobb oldali ajtót kiszakítottam és az utcán ébredtem hálózsákomban a sisakom és a többi poggyász mellett.Az egyik személy előreröpült, a másik a két ülés közé esett. Mindhárman horzsolásokkal és kisebb zúzódásokkal megúsztuk.
A kérdés már csak az, hogy mikor és miből lesz ismét egy hasonló állapotú és korú jármű, mert ennek a hazaszállítási költsége is tetemes. B. László

Read 2422 times

Latest from