cim telefon2

bannerkep

vasárnap, 07 máj. 2023 13:48

Ünnep Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)
Hosszú, de mégis rövidnek tűnő hétvégén vagyunk túl.
Pénteki napon ünnepélyes keretek közt Szent Flórián szobor koszorúzásával kezdtük a napot, majd azt követően a Szivárvány Kultúrpalotában folytatódott az ünnepi műsor. A toponári eseményt a Festetics Karolina óvodásai, míg az ünnepi műsort Keresztes Viktória tette színesebbé.
Az ünnep alkalmából egyesületünk 8 tagja 25 éves, egy fő pedig 10 éves szolgálati érmet vehetett át.
Ezt követően került átadásra egyesületünk részére a Kaposvár várossá nyilvánításának 150 évfordulójára készült zászlója, melyet Borhy Zsombor alpolgármester adott át. További felajánlásokat vehetett át szervezetünk, a Szi-Fire Kft felajánlásából egy egyéves térítésmentes szervíz hátteret Holmatro berendezéseinkre, továbbá a Tesco pályázatán elnyert 400.000.-Ft összeg is átadásra került számos elismerés mellett.
Az ünnepi műsort követően egyesületünk telephelyén az érdeklődők betekintést nyerhettek eszközparkunba, illetve a gyerekeknek játszóházzal, lovaglással a Motivál-ló Alapítvány jóvoltából kedveskedtünk.
Szombat este került megrendezésre egyesületünk születésnapi és jótékonysági bálja. A nagylelkű felajánlásoknak köszönhetően egy jó hangulatú és eredményes estét tudhatunk magunk mögött. Ezúton szeretnénk megköszönni minden támogatónknak az önzetlen felajánlásaikat, régi és új csapattársainknak a megjelenésüket.
A bálon kisorsolt tombola fődíját a Kapos Atlas , míg a második legértékesebb nyereményét, egy motorfűrészt Kühár Tiborné kaposvári Husqvarna kereskedése, illetve a III. legértékesebb tombolát a Magyar Cukor Zrt ajánlotta fel . Természetesen hálával tartozunk minden egyes felajánlott tombolanyereményért. Nem utolsó sorban, köszönettel tartozunk a hosszú hétvégén felszolgált ételek alapanyagáért, amelyet a Kométa Zrt és a Bőszénfai Szarvasfarm biztosította számunkra, az ünnepi tortát a Slendy pékség készítette, melyet ez úton is köszönünk.
A bálon befolyt összeget elöregedett mentőcsónakunk lecserélésére kívánjuk fordítani, amellyel a vásárlandó csónak teljes árához 10%-val kerültünk közelebb .
Ezúton köszönjük még egyszer minden támogatónknak, együttműködő partnereinknek a ,mögöttünk álló közös éveket és kívánunk kitartást a jövőre csapattagok részére!
 
202305184
Read 364 times
More in this category: « 25 év Hála »

kotelkep transparent

Elérhetőségeink

„KÖTÉL” Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület

7400 Kaposvár, Pécsi út 11/E

E-mail: rescue@kotelmento.hu

Tel.: +36309573435

 

 

Kérjük támogatását!

Kérjük, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését! 

Adószámunk:18768398-1-14

Bankszámlaszámunk:
11992402-06505572-00000000